Advertisement

Novak Đoković Roland Garros - Novak Djokovic et Stefanos Tsitsipas - Finale des ... / Novak đoković će zadržati broj 1 na atp listi i u narednom periodu.

Novak Đoković Roland Garros - Novak Djokovic et Stefanos Tsitsipas - Finale des ... / Novak đoković će zadržati broj 1 na atp listi i u narednom periodu.. Novak đoković je peti put u finalu #rolandgarros! U finalu pariškog grand slama novak đoković je pobijedio škota andyja murraya đoković je dvaput izgubio rafalea nadala i jednom od stana wawrinke. Novak đoković dolazi do izjednačenja rezultatom 6:2! The ultimate match with novak djokovic and andy murray. 2ème tour roland garros 2013 :

Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros : Godine je poražen u polufinalu od austrijanca dominika tima rezultatom 2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 5:7. Novak đoković konačno je osvojio roland garros. The ultimate match with novak djokovic and andy murray. Samo mu je pariška zemlja smetala na putu ka povijesti.

Roland Garros: Đoković a negyeddöntőben | Vajdaság MA
Roland Garros: Đoković a negyeddöntőben | Vajdaság MA from www.vajma.info
U desetom gemu trećeg je imao i meč loptu na svoj servis, ali je nije iskoristio. Novak đoković konačno je osvojio roland garros. Samo mu je pariška zemlja smetala na putu ka povijesti. Novak đoković eliminisan je sa rolan garosa pošto je izgubio od dominika tima sa sa 3:2 u setovima. Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri. Novak đoković dolazi do izjednačenja rezultatom 6:2! Godine je poražen u polufinalu od austrijanca dominika tima rezultatom 2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 5:7. Đoković je danas imao dosta problema, pošto je naletio na raspoloženog rivala kojem zemlja uvijek odlično odgovara.

Krogu prestižnega turnirja v franciji pomeril z ricardasom berankisom.

U finalu pariškog grand slama novak đoković je pobijedio škota andyja murraya đoković je dvaput izgubio rafalea nadala i jednom od stana wawrinke. Nije srbin odigrao najbolji meč, ali i to je bilo dovoljno za sigurnu pobjedu nad petim igračem svijeta. Srbski as se bo v 2. Osvrnuo se na novakove igre na mastersu u rimu, ali i na predstojeći roland garros koji se igra u junu mjesecu. Novak đoković dolazi do izjednačenja rezultatom 6:2! Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta. Novak djokovic semble souffrir d'un torticolis. Novak đoković će zadržati broj 1 na atp listi i u narednom periodu. Novak đoković konačno je osvojio roland garros. Godine je poražen u polufinalu od austrijanca dominika tima rezultatom 2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 5:7. Сербский теннисист новак джокович в четвертьфинале открытого чемпионата франции ролан гаррос. Nijemac je veliku priliku propustio u prvom setu kada je. Đoković je danas imao dosta problema, pošto je naletio na raspoloženog rivala kojem zemlja uvijek odlično odgovara.

Watch the best moments of the final between novak djokovic and stefanos. Nakon četiri neuspješna nastupa u finalima, beograđanin je naplatio sve dugove, odigrao je svoj meč i večeras je najsretniji čovjek na svijetu. Novak đoković eliminisan je sa rolan garosa pošto je izgubio od dominika tima sa sa 3:2 u setovima. U desetom gemu trećeg je imao i meč loptu na svoj servis, ali je nije iskoristio. Novak đoković dolazi do izjednačenja rezultatom 6:2!

Roland-Garros: Le programme du lundi 30 mai
Roland-Garros: Le programme du lundi 30 mai from img.20mn.fr
Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta. Godine osvojio svoju prvu titulu na rolan garosu i kompletirao karijerni gren slem. U desetom gemu trećeg je imao i meč loptu na svoj servis, ali je nije iskoristio. Il s'est fait manipuler avant son quart de finale face à pablo carreno busta. Novak djokovic abrite son ramasseur de balles. Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros : 2ème tour roland garros 2013 : Samo mu je pariška zemlja smetala na putu ka povijesti.

Godine osvojio svoju prvu titulu na rolan garosu i kompletirao karijerni gren slem.

Novak đoković danas je u parizu osvojio jedini grand slam koji mu je nedostajao u riznici trofeja i ujedno povezao sve četiri grand slam grand slam naslov i postao je tek osmi teniser u historiji koji je u karijeri osvojio sve grand slam turnire (australian open, roland garros, wimbleson i us open). Tennis | coach advice советы от тренеров. Nije srbin odigrao najbolji meč, ali i to je bilo dovoljno za sigurnu pobjedu nad petim igračem svijeta. U desetom gemu trećeg je imao i meč loptu na svoj servis, ali je nije iskoristio. The ultimate match with novak djokovic and andy murray. U finalu pariškog grand slama novak đoković je pobijedio škota andyja murraya đoković je dvaput izgubio rafalea nadala i jednom od stana wawrinke. Novak djokovic semble souffrir d'un torticolis. Novak djokovic abrite son ramasseur de balles. *đoković pravi i drugi brejk i čini se da je samo pitanje kojim rezultatom će se treći set završiti! Nijemac je veliku priliku propustio u prvom setu kada je. Nakon četiri neuspješna nastupa u finalima, beograđanin je naplatio sve dugove, odigrao je svoj meč i večeras je najsretniji čovjek na svijetu. Novak đoković će zadržati broj 1 na atp listi i u narednom periodu. Novak đoković je lošije odigrao prvi deo meča iako je imao aktivan rezultat 1:1 u setovima i 1:3 u trećem setu kada je usledio prekid zbog kiše.

Đokoviću i murrayu bio je to sedmi međusobni meč u finalu grand slam. Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros : Litovski tenisač je suvereno v treh nizih izločil bolivijca huga delliena. Novak se vratio poslije povrede i nema nikakve sumnje da ponovo može da bude na najvišem nivou. Novak djokovic abrite son ramasseur de balles.

File:Novak Đoković - Roland-Garros 2013 - 028.jpg ...
File:Novak Đoković - Roland-Garros 2013 - 028.jpg ... from upload.wikimedia.org
Đoković je u svom četvrtom finalu u parizu pobedio. Novak se vratio poslije povrede i nema nikakve sumnje da ponovo može da bude na najvišem nivou. Godine osvojio svoju prvu titulu na rolan garosu i kompletirao karijerni gren slem. Đoković je danas imao dosta problema, pošto je naletio na raspoloženog rivala kojem zemlja uvijek odlično odgovara. Novak đoković dolazi do izjednačenja rezultatom 6:2! The ultimate match with novak djokovic and andy murray. Novak đoković će zadržati broj 1 na atp listi i u narednom periodu. Novak đoković je lošije odigrao prvi deo meča iako je imao aktivan rezultat 1:1 u setovima i 1:3 u trećem setu kada je usledio prekid zbog kiše.

Novak đoković konačno je osvojio roland garros.

Samo mu je pariška zemlja smetala na putu ka povijesti. Tennis | coach advice советы от тренеров. Novak đoković će zadržati broj 1 na atp listi i u narednom periodu. Cicipas ga je 'kaznio' za propuštenu priliku i odmah napravio brejk. Novak đoković danas je u parizu osvojio jedini grand slam koji mu je nedostajao u riznici trofeja i ujedno povezao sve četiri grand slam grand slam naslov i postao je tek osmi teniser u historiji koji je u karijeri osvojio sve grand slam turnire (australian open, roland garros, wimbleson i us open). Godine osvojio svoju prvu titulu na rolan garosu i kompletirao karijerni gren slem. Novak se vratio poslije povrede i nema nikakve sumnje da ponovo može da bude na najvišem nivou. U desetom gemu trećeg je imao i meč loptu na svoj servis, ali je nije iskoristio. Novak đoković konačno je osvojio roland garros. Il s'est fait manipuler avant son quart de finale face à pablo carreno busta. Srbijanski tenisač novak đoković prvi je put u karijeri osvojio roland garros. Krogu prestižnega turnirja v franciji pomeril z ricardasom berankisom. Litovski tenisač je suvereno v treh nizih izločil bolivijca huga delliena.

Nakon četiri neuspješna nastupa u finalima, beograđanin je naplatio sve dugove, odigrao je svoj meč i večeras je najsretniji čovjek na svijetu novak đoković. Nije srbin odigrao najbolji meč, ali i to je bilo dovoljno za sigurnu pobjedu nad petim igračem svijeta.

Posting Komentar

0 Komentar